loading
Var god vänta...
Skip primary navigation

EXTERIÖR

XJ innebär ren och skär lyx. En uppsjö av färger och hjul kan beställas,
inklusive XJ50:s exklusiva 5-ekrade lättmetallfälgar i ‘Style 5045’
med blanksvart diamantsvarvad finish.

bg-modelDisplay

Auktoritär, elegant och kraftfull. XJ:s droppform ger optimal aerodynamisk effektivitet, håller nere luftmotståndet på ett minimum, förbättrar accelerationen, bränsleeffektiviteten och ger lägre CO2-utsläpp.

bg-modelDisplay

GÖR INTRYCK

XJ i rörelse är något härlig syn. Även i vila höjer den din puls, den kraftfulla karaktären återspeglas i den låga, breda hållningen och den långa, spända midjelinjen. Med fusionen av slipade linjer och skulptural elegans förkroppsligar XJ till fullo Jaguars löfte med dramatisk, dynamisk och ren design.

INTELLIGENS I RÖRELSE

Design och ingenjörskonst lever hos XJ. Bilens framände är djärv och självsäker med en imponerande upprätt frontgrill med nätdetalj. Grillen inramas av energieffektiva LED-strålkastare som visar upp Jaguars unika 'Double J'-design hos varselljusen.

OMEDELBART IGENKÄNNBAR UR ALLA VINKLAR

Bakifrån finns de snygga bakljusen med ‘J’-formade LED-varselljus, och elliptiska avgasrör accentuerare XJ:s kraft och smidighet.

STÖTFÅNGARE

XJ50:s stötfångare fram och bak går i XJ Autobiography-stil som ger bilen en självsäker framtoning. Den främre stötfångaren kompletteras ac krominfattade luftintag och svart nät i grillen.

FLYTANDE TAKLINJE

XJ:s bakruta sveper heltäckande runt bilen och skapar på så sätt en flytande taklinje som förstärker bilens långa, låga och breda profil.

XJ R-SPORT

XJ R-Sport har dynamiska stylingdetaljer, bland annat en blanksvart grill och bakkjol samt en framspoiler, , ‘R’ på sidotrösklar och en bakspoiler. 

XJ är Jaguars exklusiva sedan. Den perfekta kombinationen av banbrytande teknik, sportbilsdynamik och fullödig lyx. Skapa din perfekta XJ med vår konfigurator.

  • Jaguar XE
  • Jaguar XJ
  • Jaguar E-PACE
  • Jaguar F-PACE
  • Jaguar I-PACE