loading
Var god vänta...
Skip primary navigation

INTERIÖR

Från 10" pekskärm till den handarbetade fanéren levererar XJ exceptionella standard i fråga
om teknik, lyx och komfort†. Upptäck en hantverksskicklighet som
genomsyrar hela kupén och gör den unik.

Det kan hända att bilen som visas på film inte överensstämmer exakt med nyligen gjorda uppgraderingar och förbättringar. Kontakta din lokala Jaguar-återförsäljare för de senaste specifikationerna.

XJ:s interiör är lika tekniskt avancerad som lyxbetonad. Hantverksskicklighet genomsyrar hela kupén och gör den unik. XJ har den senaste anslutna tekniken för att hålla dig informerad och underhållen. Med ett stort urval av färger, material och finish speglar interiören exteriörens tydliga och rena design.

PLATS ATT ANDAS

Inuti XJ accentueras känslan av utrymme under panoramataket och den böljande, handarbetade fanéren som löper runt hela kupén. Känslan av lyx punkteras av spännande sportelement och fosforblå belysning skapar en elegant touch. En XJ är alltså så mycket mer än bara ett transportmedel. Den tar dig någon helt annanstans.

EN ANNAN DIMENSION

XJ-modeller med lång hjulbas tar lyxigt stora utrymmen till en ny nivå som inte kompromissar med bilens snygga exteriör.Med över en meter benutrymme för baksätespassagerarna är det den perfekta miljön att arbeta i, njuta av diverse underhållning eller bara sträcka ut sig och koppla av i.

FLÄCKFRITT HANTVERK

XJ50:s nackstöd är präglade med Jaguar-figuren. Instrumentbrädans
intaglio och det främre armstödet är prydda med XJ50-logotypen och den
högblanka Shadow Walnut-fanéren ger en mättad kontrast i kupén.

bg-modelDisplay

INGEN DETALJ HAR HOPPATS ÖVER

XJ:s rymliga utrymmen bak i kuén är framtagen för att skämma bort baksätespassagerarna. Den kan förhöjas ytterligare med enskilda, knivskarpa 10.2" HD-skärmar som kan vikas undan, ett mittarmstöd som rymmer multimedia samt stolsreglage fram och bak och praktisk förvaring. Vikbara businessbord, LED-läslampor, infällbara fotstöd och elmanövrerade solskydd för sidorutorna kan också fås för ökad komfort, bekvämlighet och avskildhet.

LÄDEER MED DIAMANTQUILTAD SÖM

På modellerna XJ Portfolio, Autobiography och XJ50 har läderklädseln ett sofistikerad diamantquiltat stickningsmönster som det senaste inom lyxig inredning. 

TEKNIK UNDER DIG

XJ:s multifunktionella säten ger dig full kontroll över din personliga komfort. Både fram- och baksäten har elmanövrerad lutning - den perfekta sätesinställningen är bara ett knappklick bort. Också efter många timmar bakom ratten kliver du ur din XJ pigg och alert.

VID EN NÄRMARE ANBLICK

Vyn från XJ:s insida är exceptionell: ett panoramatak med värmereflekterande glas sveper bakåt och över baksätet. Det filtrerar UV-strålar och fyller kupén med naturligt ljus som får den att kännas underbart genomluftad, avundsvärt rymlig och tack vare effektiv skuggning, mycket privat.

ANPASSAD LYX

Kupén i XJ är både modern och lyxig och designad för att kittla dina sinnen. Du kan anpassa interiören med olika material och ytor som passar dina höga förväntningar. Vida ytor med handskskinnklädsel och vackra fanérer ger XJ sin distinkta, lyxiga atmosfär.

XJ är Jaguars exklusiva sedan. Den perfekta kombinationen av banbrytande teknik, sportbilsdynamik och fullödig lyx. Skapa din perfekta XJ med vår konfigurator.

*Utrustning och dess tillgänglighet kan variera beroende på fordonsspecifikation och marknad. Kontakta din Jaguar-återförsäljare för mer information.

  • Jaguar XE
  • Jaguar XJ
  • Jaguar E-PACE
  • Jaguar F-PACE
  • Jaguar I-PACE