loading
Var god vänta...
Skip primary navigation

TEKNIK I BILEN

XJ:s avancerade förarassistanssystem håller dig säker, ansluten och underhållen.

bg-modelDisplay

XJ har Jaguars avancerade Touch Pro infotainmentsystem i bilen som standard. Jaguars lyhörda, intuitiva och helintegrerade teknik förhöjer din körning på ett innovativt sätt.

UPPKOPPLAD BIL

Alla XJ-versioner har Jaguars avancerade infotainmentsystem Touch Pro.
Systemet integreras sömlöst med din smartphone för att erbjuda dig en rad
tjänster som förhöjer körupplevelsen genom att hålla dig ansluten när du är på väg.

ANVÄNDA PEKSKÄRMEN

Kontrollcentral i XJ är pekskärmen. Detta högintuitiva flertrycksgränssnitt kan anpassas och använder de vanliga rörelserna för smartphones och surfplattor - det är bara till att knacka, nypa för att zooma och svepa för snabb, exakt användning.

INTERAKTIV FÖRARDISPLAY

Den högupplösta interaktiva förardisplayen i XJ gör informationen levande. En 12,3-tums TFT-skärm ersätter den traditionella instrumenteringen. Denna kraftfulla, virtuella display visar grafik i flera lager och kombinerar ett grafiskt gränssnitt med avancerade funktioner för att göra körningen mer njutbar. Du kan välja bland fyra förinställda displayteman eller fullskärmsnavigering med 3D-mappning. 

BAKSÄTESUNDERHÅLLNING

Systemet för baksätesunderhållning har individuella, utfällbara och knivskarpa 10" HD-skärmar. Förhållandet 16:9 innebär att de är perfekt matchade för filmvisning i fullskärmsläge. Och eftersom systemet är utrustat med trådlösa hörlurar samt USB- och HDMI-portar som stöder flera surfplattor och smartphones kan XJ hålla alla uppkopplade.

MERIDIAN TM LJUDSYSTEM

Som kända brittiska varumärken inom design, innovation och prestanda har Jaguar och Meridian bildat ett perfekt samarbete för att ge dig en koncertliknande körupplevelse. Meridians algoritm ger ett konsekvent exceptionellt ljud åt dig och alla dina passagerare.

FÖRBÄTTRAD TRYGGHET

XJ är byggd för maximal säkerhet i både vila och rörelse. Ett larm och en motorstartspärr är monterade som standard. Du kan använda din nyckelring till att fjärrlåsa och dubbellåsa XJ eller, alternativt, göra samma sak med en diskret knapp på dörrhandtaget. När du kör iväg kan dörrarna ha programmerats att låsas automatiskt vid en förinställd hastighet.

XJ är Jaguars exklusiva sedan. Den perfekta kombinationen av banbrytande teknik, sportbilsdynamik och fullödig lyx. Skapa din perfekta XJ med vår konfigurator.

InControl-specifika funktioner som beskrivs kan vara tillval eller vara beroende av marknad eller drivlina. Besök din landsspecifika Jaguar-webbplats eller din lokala Jaguar-återförsäljare för information om tillgänglighet och fullständiga villkor i ditt land. Vissa funktioner kräver ett lämpligt SIM-kort med tillämpligt dataavtal som kan kräva ytterligare abonnemang efter initialperioden enligt anvisningar från din återförsäljare. Mobil nätverksuppkoppling kan inte garanteras på alla platser. Informationen om InControl-tekniken som visas på denna sida, inklusive skärmbilder och sekvenser, kan påverkas beroende på mjukvaruuppgraderingar, versionskontroll och annat beroende på tillval. All utrustning i bilen ska användas av förare endast då detta kan ske på ett för dem säkert sätt. Förare måste förvissa sig om att de alltid har fullständig kontroll över bilen.

  • Jaguar XE
  • Jaguar XJ
  • Jaguar E-PACE
  • Jaguar F-PACE
  • Jaguar I-PACE